Meditatie op maat

Meditatie is een discipline waarvan tegenwoordig het nut voor zowel het individu als voor bedrijven erkend wordt vanwege het stress verminderend en therapeutisch effect.

 

Het wordt echter maar al te vaak als een techniek gepresenteerd terwijl meditatie een middel is dat geleidelijk toegang geeft tot een manier van zijn en van leven.

Voor de meeste mensen is het in de regel moeilijk om de nodige regelmaat in de meditatiepraktijk te houden. Door de snelheid en de druk in onze maatschappij is het makkelijk de inspiratie te verliezen en het contact met de 'sfeer' en het 'levende' aspect van meditatie te behouden.

 

Vanuit onze jarenlange ervaring met meditatie bieden we zowel een complete introductie training in meditatie voor beginners als ook geleide 'reset' meditatie sessies, een soort 'boost' voor mensen die al mediteren en hun beoefening en discipline weer een nieuwe adem willen geven. Hier kan je meer informatie lezen over ons huidig aanbod.

 

We geven regelmatig trainingen in zorginstellingen, op scholen en in het bedrijfsleven en coachen individuele klanten in hun persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling.
Heb je interesse in meditatie op jouw werkplek, of zou je graag privéles willen hebben? Stuur ons dan een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.