Bedrijven

Vanwege de wetenschappelijk bewezen heilzaamheid van de beoefening van aandacht wordt mindfulness en meditatie tegenwoordig breed gedragen in onze maatschappij. Er worden trainingen gegeven in het bedrijfsleven, op scholen, gevangenissen, psychiatrische inrichtingen, bij de behandeling van burn out etc.

 

Met name op het gebied van stressvermindering (MBSR) en cognitieve therapie (MBCT) is er veel onderzoek verricht. Een nieuwe ontwikkeling is dat er nu onderzoek wordt verricht niet alleen naar de effecten van de beoefening van aandacht maar ook naar de effecten van de beoefening van compassie op ons organisme alswel onderzoek naar de invloed van compassie als heilzame kracht in de samenleving.

 

 

Wij geven trainingen bij o.a. de volgende bedrijven:

Sinds 2011 geeft Eric wekelijks training bij zorginstelling Umah Hai en ieder jaar wordt er een meditatieretraite van een aantal dagen verzorgd.


Samen met Natascha geeft Eric sinds 2013 wekelijks meditatie en compassie training bij ICT bedrijf 

Schuberg Philis.


Verder bezoekt Eric wekelijks GGZ instelling One World Health Services in Den Haag en geeft aldaar meditatie en compassie trainingen. Onder de naam van One World Academie levert hij samen met Nynke Valk van De Heldere Spiegel in de vorm van workshops een bijdrage aan de boeddhistische grondslag van deze therapeutische praktijk.

 


Geïnteresseerd of vragen?
Voor meer informatie, vragen of opmerkingen klik hier of neem contact met ons op via telefoonnummer 06-49870018.